Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η «σως πολυτελείας» του Νίκου έκανε το Twitter να «στήσει γλέντι» στα σχόλια!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Νίκου, ο οποίος έβαλε και τα δυνατά του, με σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά, μιας και, με αυτόν τον τρόπο, παίρνουν ιδέες και για τους νέους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) είδαμε ότι η εβδομάδα ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση, μιας και ο Νίκος, που ήταν και ο πρώτος οικοδεσπότης, έβαλε τα δυνατά του, με σκοπό να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του. Ο Νίκος επέλεξε ένα σχετικά παραδοσιακό μενού και μάλιστα ήταν και απόλυτα σίγουρος με τις επιλογές του, θεωρώντας αυτονόητο ότι οι καλεσμένοι του θα λατρέψουν την μαγειρική του.

Για ορεκτικό, είχε επιλέξει να φτιάξει ρολάκια με αλλαντικά και διάφορα τυριά, ενώ είχε και μια σως, την οποία είχε παρασκευάσει εκείνος και την χαρακτήρισε μάλιστα ως πολυτελείας. Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι το ορεκτικό είχε πολύ λάδι, μιας και, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το ταψί του "κολυμπούσε" μέσα στο λάδι. Επίσης, ο χαρακτηρισμός της σως πολυτελείας δεν γινόταν να μην σχολιαστεί, με τους περισσότερους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved