Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Νικόλ βρήκε ένα ξυλάκι στο πιάτο της και το Twitter «τρελάθηκε στα σχόλια»!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε πολλά ευτράπελα, με κυριότερο εκείνο που η 38χρονη Νικόλ βρήκε ένα ξυλάκι μέσα στο πιάτο της, και φοβήθηκε. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και παρακολουθούμε κάθε απόγευμα, μιας και μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά και μας χαρίζει μάλιστα και πολλές στιγμές γέλιου.

Σήμερα (15-2) ήταν η σειρά της Ελένης να μεγειρέψει, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της και να αποσπάσει όσο καλύτερη βαθμολογία μπορεί. Το μενού της Ελένης είχε τα πάντα: Κις Λορέν με κρέμα γάλακτος και μπέικον, Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και πουρε πατάτας και για γλυκό είχε φτιάξει Γαλακτομπούρεκο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ενώ όλα κυλούσαν όμορφα, ένα ατύχημα στάθηκε η αφορμή για να χαλάσει κάπως το όλο κλίμα, μιας και τη στιγμή της δοκιμής του κυρίως πιάτου, η Νικόλ βρήκε μέσα στο φαγητό της ένα ξυλάκι, το οποίο καιι πήγε να καταπιεί. Την είδαμε να αγχώνεται έντονα, μιας και φοβήθηκε ότι αν το κατάπινε, θα μπορούσε να είχε πάθει και κάτι. Την ίδια στιγμή, η Νικόλ είπε στην Ελένη ότι δεν είναι απαραίτητα δική της η ευθύνη για αυτό το ατύχημα.

Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το όλο γεγονός, με τους χρήστες να μην μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για αυτό, αναρωτιώντας το πώς μπορεί να συμβαίνουν όλα στην πιο περίεργη της παρέας.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved