Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Νεφέλη είπε ότι δεν ακούει μουσική και το Twitter την «έστησε στον τοίχο»!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Μάρκου, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς κάθε απόγευμα και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και παίρνουν και καινούργιες ιδέες για τις επόμενες μαγειρικές τους "περιπέτειες".

Στο σημειρνό επεισόδιο (8-2) παρακολουθήσαμε την πολύ καλή προσπάθεια του Μάρκου, ο οποίος επέλεξε να κάνει ένα ιδιαίτερο μενού με μανιτάρια, θαλάσσινα και διάφορα άλλα, με τα οποία και ο ίδιος πίστευε ότι θα μπορέσει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του. Λίγο πριν ξεκινήσει το φαγητό, η Κωνσταντίνα ξεκίνησε συζήτηση με τους υπόλοιπους παίκτες, ρωτώντας και την Νεφέλη τι μουσική προτιμά να ακούει.

Η Νεφέλη μάλιστα είπε ότι δεν ακούει γενικά μουσική και ότι δεν της αρέσει τίποτα συγκεκριμένο, με την Κωνστνατίνα Σπυροπούλου να την παρομοιάζει ξεκάθαρα με την Μαρίνα, η οποία είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση με τον στυλ και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Το Twitter δεν μπόρεσε με τίποτα να αφήσει ασχολίαστη αυτή την ατάκα της Νεφέλης, μιας και οι χρήστες θεώρησαν εντελώς αφύσικο για ένα νέο άτομο να μην ακούει καθόλου μουσική, ενώ οι περισσότεροι συμφώνησαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ότι η Νεφέλη μοιάζει πάρα πολύ με την Μαρίνα, την πρώην παίκτρια, η οποία είχε αρκετά gothic στοιχεία.

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved