Κάτι Ξαναψήνεται: Η «Σπρέσσα» έγινε «Εσπρέσσα» και το Twitter «αποτρελάθηκε»- Επικά σχόλια!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η «Σπρέσσα» έγινε «Εσπρέσσα» και το Twitter «αποτρελάθηκε»- Επικά σχόλια!

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της 52χρονης οικοδέσποινας, η οποία και έβαλε τα δυνατά της, για να καταπλήξει τους καλεσμένους της. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγερικής, την οποία και παρακολουθούν οι τηλεθεατές κάθε απόγευμα και παίρνουν, με αυτόν τον τρόπο, νέες ιδέες για τις επόμενες μαγερικές απόπειρές τους.

Η 52χρονη Σπρέσσα επέλεξε για ορεκτικό μια σαλάτα σε φωλιά και ένα σουφλέ με καταϊφι, για κυρίως κρέας με γαρνιτούρα, ρύζι και πατάτες, ενώ για γλυκό επέλεξε ένα ιδιαίτερο μιλφέιγ, το οποίο και κέρδισε τις εντυπώσεις των καλεσμένων της.

Το Twitter, όταν άκουσε το όνομά της, ξεκίνησε τα επικά σχόλια, μιας και δεν μπορούσαν να καταλάβου αν την έλεγαν Εσπρέσσα η Σπρέσσα, κάτι που η Κώνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε στο τραπέζι, λέγοντας ότι δεν γινόταν να την λένε Εσπρέσσα, γιατί θα ήταν σαν τον καφέ. Οι καλεσμένοι και η οικοδέσποινα γέλασαν πολύ, με τους χρήστες του Twitter να μην μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι, που θυμήθηκαν την Πωλίνα, από την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας την πίσω.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved