Media

Χαμός στο Κάτι Ξαναψήνεται: H Πωλίνα του έβαλε 0 και το Twitter «έστησε γλέντι» στα σχόλια!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Το ρολό πανσέτας του Μηνά στάθηκε άφορμή για να ξεκινήσει η Πωλίνα τις παρατηρήσεις της και να αμφιβάλλει το αν η παρασκεύη ήταν πραγματικά δική του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μεγειρικής, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά και την παρακολουθεί κάθε απόγευμα, χωρίς να χάνει επεισόδιο, μιας και παίρνει ιδέες για τους μαγειρικούς του πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (4-2) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Μηνά, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του, για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του και να κερδίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία. Η Πωλίνα, για άλλη μια φορά, ήταν αρκετά εριστική, καθώς αμφισβητούσε συνεχώς το ότι τα πιάτα του Μηνά δεν ήταν δικά του και ότι κάποιος τον είχε βοηθήσει πολύ.

Αφορμή για να ξεκινήσει όλο αυτό ήταν ένα ρολό πανσέτας, το οποίο ήταν γεμιστό με τυρί και πολύχρωμες πιπεριές. Η ίδια μάλιστα, εκείνη την στιγμή που ο Μηνάς σέρβιρε το πιάτο του με το ρολό, άρχισε να του κάνει ερωτήσεις για το πως το έφτιαξε και γενικώς έδειχνε ότι τον αμφισβητεί. Μετά και το επιδόρπιο, που ήταν ένας χαλβάς σιμιγδαλένιος, η Πωλίνα είπε ανοιχτά την άποψή της και ότι δεν πίστευε ότι ο Μηνάς είχε βοήθεια.

Όλα αυτά που ακούστηκαν, έκαναν έξαλλη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και είπε στην Πωλίνα ότι καθ' όλη τη διάρκεια την διαδικασίας, εκείνη ήταν παρούσα, οπότε δεν υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα προς συζήτηση. Το Twitter "χεριτοκρότησε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κατηγόρησε ανοιχτά την Πωλίνα για την συμπεριφορά της, λέγοντας ότι ήταν τρομερά εριστική χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Η Πωλίνα, κατά την διάρκεια της βαθμολογίας υπήρξε πάρα πολύ αυστηρή και έβαλε 0 στον Μηνά για την προσπάθειά του, με το Twitter να ξεσαλώνει για άλλη μια φορά στα σχόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved