Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Έβαλε «iceburger» στή σαλάτα της και το Twitter «έστησε γλέντι» στα σχόλια!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (14-2) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Φωτεινής, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά, με σκοπό να πάρουν νέες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (14-2) παρακολουθήσαμε την Φωτεινή, η οποία και ήταν η σημερινή οικοδέσποινα και έβαλε τα δυνατά της, για να μπορέσει να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία. Η συγκεκριμένη εβδομάδα αποτελείται περισσότερο από γυναίκες, με μόνο έναν άνδρα στην παρέα, ο οποίος και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο ντροπαλός της παρέας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Φωτεινή είχε επιλέξει για ορεκτικό φωλιές από καταϊφι με γέμιση τυριών, τις οποίες και συνόδευσε με μια δροσιστική σαλάτα με iceberg, τυρί και μπέικον. Η ίδια μπερδεύτηκε και είπε το Iceberg iceburger, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να την διορθώνει αμέσως. Το Twitter "πήρε φωτιά" στα σχόλια με το Iceburger, μιας και περισσότεροι χρήστες "έκλαψαν" από τα γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved