Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Τα σχόλια της Νικόλ έκαναν το Twitter να «την στήσει στον τοίχο»: «Εσύ είσαι κιτς»

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (18-2) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Νικόλ, η οποία έβαλε τα δυνατά της, για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, η οποία έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι και το παρακολουθούν συνεχώς, μιας και παίρνουν ιδέες για τους επομενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Το σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Λίας, η οποία και ετοίμασε ένα ιδιαίτερο μενού για τους καλεσμένους της, μιας και ήθελε να τους περιποιηθεί ιδιαίτερα, για να αποσπάσει και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μόλις κατέφθασαν οι καλεσμένοι της, εκείνοι σχολίασαν το τραπέζι που είχε ετοιμάσει, με την Νικόλ να μιλάει, για ακόμα μια φορά με αρνητικά σχόλια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τον στολισμό του τραπεζιού, λέγοντας ότι είναι κιτς και ότι είναι υπερβολικά απλό, κάτι που δεν της άρεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Οι χρήστες στο Twitter δεν μπορούσαν με τίποτα να αφήσουν ασχολίαστη την συμπεριφορά της Νικόλ αφού όλη την εβδομάδα δεν έχει βρει τίποτα θετικό στους υπόλοιπους οικοδεσπότες.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved