Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Επικά σχόλια στο Twitter για το ντύσιμο του Νίκου- Τον «έστησαν στον τοίχο»!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Στέφανου, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του, με σκοπό να ικανοποιήσει πλήρως τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, την οποία και οι τηλεθεατές παρακολουθούν συνεχώς τα τελευταία χρόνια, μιας και, με τους παίκτες της κάθε εβδομάδας να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους στην μαγειρική.

Ο Στέφανος ήταν ο δεύτερος οικοδεσπότης για αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος έδιεξε από την αρχή ότι έχει δυνατότητες στην μαγειρική και ότι του αρέσει πολύ να πειραματίζεται. Ο ίδιος υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με πολύ ζεστασία και υπέροχη διάθεση, ενώ και το μενού του ήταν ιδιαίτερο και πίστευε ότι είχε πετύχει τις γεύσεις ως επί το πλείστον.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Για ορεκτικό είχε επιλέξει μάλιστα και μια λαχταριστή κιμαδόπιτα, η οποία και έκλεψε τις εντυπώσεις των παικτών. Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την υπέροχη προσπάθεια του παίκτη, μιας και τα πιάτα του φαινόντουσαν πολύ προσεγμένα και όμορφα. Περισσότερο βέβαια στάθηκαν στο ντύσιμο του κυρίου Νίκου, ο οποίος φορούσε ένα πουκάμισο, που τα μισά κουμπιά δεν ήταν κοθμπωμένα, με αποτέλεσμα να λένε ότι έχει αφήσει "πολύ ανοιχτό το ντεκολτέ του"

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved