Γενέθλια για την Ελένη Πασχαλίδου: Γίνεται 8 χρονών και αυτές είναι οι πιο απίθανες φώτο της
Showbiz

Γενέθλια για την Ελένη Πασχαλίδου: Γίνεται 8 χρονών και αυτές είναι οι πιο απίθανες φώτο της

Η Ελένη Πασχαλίδου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) έχει τα γενέθλιά της και σήμερα η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ γίνεται οκτώ χρονών!

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο την ημέρα των ερωτευμένων του 2015 και σπάνια βλέπουμε να δημοσιεύουν φωτογραφίες με την κορούλα τους, την Ελένη στα social media!Η Ελένη Πασχαλίδου γίνεται οκτώ χρονών και είναι ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι! Έχει μεγαλώσει πολύ, έχει ψηλώσει, έχει υπέροχα καστανόξανθα μακριά μαλλιά και όσοι έχουν δει το κορίτσι από κοντά λένε ότι μοιάζει πολύ στην Υβόννη.

eleni-pasxalidou-(3).webp

Μάλιστα, η μικρή έχει κληρονομήσει το στυλ της μαμάς της!

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν αρκετό χρόνο μαζί. Πηγαίνουν για ιππασία, κομμωτήριο, ταξίδια και το τελευταίο διάστημα η μικρή άρχισε να "σχεδιάζει" ρουχαλάκια για τις κούκλες της, κάτι φυσικά που το έχει δει από την ταλαντούχα μαμά της.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει για την κόρη του και είχε τονίσει: «Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Δείτε φωτογραφίες με την Ελένη Πασχαλίδου που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved