Ιωάννα Σιαμπάνη: Έντυσε το γιο της πειρατή και βγήκαν βόλτα- Οι υπέροχες φωτό!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Έντυσε το γιο της πειρατή και βγήκαν βόλτα- Οι υπέροχες φωτό!

H Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος περνούν τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από τέσσερις μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ήρθε στην αγκαλιά τους ο μπέμπης τους. 

Την ίδια την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks, στο οποίο και κατάφερε να προχωρήσει και να αποδείξει παράλληλα ότι μπορεί να τα καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα και νιώθει πιο ευτυχισμένη απο ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, αλλά και τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια από τότε που ήταν έγκυος δεν σταματούσε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές της και το ίδιο κάνει και τώρα, μόνο που μας μιλά και για τον μικρούλη, που έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του.

Τα posts της είναι πλέον σχεδόν καθημερινά και ο μικρούλης της την ξετρελαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Αυτήν την φορά και εν όψει αποκριάς, η Ιωάννα Σιαμπάνη αποφάσισε να ντύσει το γιο της με την μεταμφίεση του πειρατή και εκείνος ήταν ένας κούκλος στην αγκαλιά της. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν το κάτι άλλο και "λιώσαμε"!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved