Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι υπέροχες φωτό με το γιο της και ο ρόλος της μητρότητας στη ζωή της!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι υπέροχες φωτό με το γιο της και ο ρόλος της μητρότητας στη ζωή της!

Η Ιωάννα ΣΙαμπάνη περνάει μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της το γιο της, ο οποίος και έχει γίνει ο μεγαλύτερος έρωτάς της. 

Την ίδια την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks, στο οποίο και κατάφερε να προχωρήσει και να αποδείξει παράλληλα ότι μπορεί να τα καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα και νιώθει πιο ευτυχισμένη απο ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, αλλά και τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια από τότε που ήταν έγκυος δεν σταματούσε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές της και το ίδιο κάνει και τώρα, μόνο που μας μιλά και για τον μικρούλη, που έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του.

Τα συναισθήματά της είναι πολύ έντονα και πλέον ξέρει ότι εκείνος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Στην πρώτη δημοσίευση μετά τη γέννηση του γιου της, η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Στο πρόσωπο μου διακρίνεις ανάμεικτα συναισθήματα,
Τα περισσότερα από αυτά πρωτόγνωρα.

Με λέξεις δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου και με κοίταξες στα μάτια.
Σαν να με ήξερες ένιωσα και τα ξέχασα όλα.
Σε αγαπω μικρέ μου Φώτιε,
Για πάντα δίκη σου.
Η μαμά σου 🤍"

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved