Ιωάννα Σιαμπάνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της- Πανέμορφη η νέα μανούλα!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της- Πανέμορφη η νέα μανούλα!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, εδώ και λίγο καιρό, περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι.

Μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, που παντρεύτηκαν λίγο πριν από τον τοκετό, ζουν τον απόλυτο έρωτα και η αλήθεια είναι πώς ο γιος τους ολοκλήρωσε την οικογένειά τους και δεν μπορούν να φύγουν στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι μια νέα, περήφανη μανούλα, που έχει τρομερά μεγάλη αδυναμία στο γιο της, Φώτιο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρυσε στο μαιευτήριο, της έχει κλέψει την καρδιά. Η ίδια, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά της, με την ίδια να συμπληρώνει τα 30 της χρόνια, ενώ παραδέχεται ξεκάθαρα πώς ο γιος της φέτος είναι το πιο όμορφο δώρο που είχε ποτέ.

Λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων της, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου μας έδειξε αρχικά το λαμπερό outfit της, που μοναδικά της ταίριαξε, ενώ παράλληλα φαίνεται πώς το σώμα της έχει ξεκινήσει να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν από την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έγραψε στην δημοσίευσή της: "Birthday album 🙋🏻‍♀️
Κατάφερα επιτέλους να κάνω αυτό το post.

Έκλεισα λοιπόν τα 30 και είμαι πλέον μαμα,

Ο λόγος που ανεβάζω μετά από ένα μήνα φωτό από τα γενέθλιά μου…
Ναι δεν πρόλαβα!
Εσυ ξέρεις…με νιώθεις το βλέπω στα dm μου καθημερινά!
Και σε θαυμάζω, σε θαυμάζω πολύ.
Γιατί είσαι μαμά, εργαζόμενη, νοικοκυρά, είσαι γυναίκα!"

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved