Τα υπέροχα μποτάκια της Οικονομάκου, η σκεπτική Δήμητρα Στογιάννη και ο Μακαλιάς με τον γιο του
Gossip Cam

Τα υπέροχα μποτάκια της Οικονομάκου, η σκεπτική Δήμητρα Στογιάννη και ο Μακαλιάς με τον γιο του

Τους δρόμους πήραν τις τελευταίες ημέρες οι επώνυμοι της showbiz. Άλλοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια και βόλτα και άλλοι επέλεξαν νυχτερινές εξόδους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στην καθιερωμένη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με πολλούς επώνυμους. Και ποιους δεν είδαμε στο Σύνταγμα και στην Βουκουρεστίου. ΤηνΑθηνά Οικονομάκου, με τα υπέροχα μποτάκια της που λατρέψαμε, τη Δήμητρα Στογιάννη με το χαρακτηριστικό μαλλί της, λίγο σκεπτική με όσα άκουγε από τη φίλη της, τον πάντα μαυροφορεμένο Αλέξανδρο Ρήγας, τον σέξι Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά και λίγο πιο βόρεια σε γνωστό εμπορικό κέντρο το Δημήτρη Μακαλιά σε παιχνιδάδικο με τον γιο του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Νυχτερινή εξόρμηση έκαναν ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με τη σύζυγό του, Ιωάννα Σιαμπάνη. Το ζευγάρι άφησε λίγο το μωράκι του και αποφάσισε να περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκεδάσης μόνο για εκείνο. Επέλεξαν το Nox για να ακούσουν τις υπέροχες φωνές του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή. Good choice!
Και τώρα που τα realities είναι στο φόρτε του η νικήτρια του Power of love, Στέλλα Μιζεράκη και η πρώην συμπαίκτριά της, και ξανθιά πια, Κυριακή Τσανικίδη βρέθηκαν στο Κολωνάκι και απόλαυσαν το κρασάκι τους. Στο ίδιο μαγαζί και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση αλλά και η πρωταγωνιστρία της σειράς, Σασμός, Νεκταρία Γιαννουδάκη.
Δείτε φωτογραφίες στη Gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved