Η Χρυσικού με την «κόρη» της Ιφιγένεια Τζόλα & η πρώτη εμφάνιση Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό της
Gossip Specials

Η Χρυσικού με την «κόρη» της Ιφιγένεια Τζόλα & η πρώτη εμφάνιση Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό της

Γυναίκες εν δράσει! Τα κορίτσια της showbiz έκαναν τη μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και τις απαθανάτισε.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε χαμογελαστή στη Γλυφάδα μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής εξαφάνισαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

O φωτογραφικός φακός μας «έπιασε» την Ειρήνη Παπαδοπούλου σε μια στάση της στα νότια προάστια για καφεδάκι take away. Μάλιστα κατάλαβε το φωτογράφο μας και του έδωσε το πιο πλατύ χαμόγελό της.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα της στην gallery που ακολουθεί:

Πάρτυ του ΣΕΗ πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά βράδια και ήταν όλοι εκεί. Οι ηθοποιοί απόλαυσαν το ποτό τους, μουσική, χαλάρωσαν και πέρασαν μια βραδιά με φίλους. Εμείς ήμασταν εκεί και καταγράψαμε καρέ- καρέ τα πηγαδάκια, τις αγκαλιές και τις όμορφες στιγμές τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, δε θα μπορούσε να έλειπε από το πάρτι. Η Δώρα Χρυσικού, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, η Ιφιγένεια Τζόλα, η Θεοφανία Παπαθωμά και πολλοί ακόμα ήταν εκεί.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί ήταν στο πάρτι στη gallery

Κοπή της πίτας στη γκαλερί Αγκάθι. Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας.

Στην κοπή της βασιλόπιτας ης γκαλερί kartάλος ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου που είχαμε καιρό να δούμε, ο Ηλίας Μαμαλάκης, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας τους και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε casual και έκανε βόλτα στις βιτρίνες γνωστού εμπορικού. Χωρίς τα παιδιά της η Μαριέττα απόλαυσε τη βόλτα της και φυσικά δεν αντιστάθηκε σε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Ο φωτογράφος του gossip-tv την «τσάκωσε» την ώρα που δοκίμαζε το παπούτσι που την έκανε να μπει στο κατάστημα.

Πρεμιέρα για την παράσταση Άκρως Συμπαντικό στο Σύγχρονο θέατρο . Η Μπέσυ Μάλφα, ο Κώστας Καζανάς, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Τζούλι Τσόλκα και ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής συναντιούνται επί σκηνής στην πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία.

Την επίσημη παράσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησαν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη κόρη του, Όλγα, ο Ορέστης Τρίκας, ο Νίκος Παπαδάκης και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Για σούσι στα νότια προάστια βρέθηκαν η Ελένη Πετρουλάκη και ο Λάμπρος Χούτος. Εκεί ήταν και η Έλενα Κρεμλίδου και ο Βασίλης Σίμος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved