Η βόλτα Γεωργίου-Νικολάου, η δημόσια εμφάνιση Ράμμου-Μαλίκη και οι αρραβωνιασμένοι Γιώρκας-Σαλαμπάση
Gossip Cam

Η βόλτα Γεωργίου-Νικολάου, η δημόσια εμφάνιση Ράμμου-Μαλίκη και οι αρραβωνιασμένοι Γιώρκας-Σαλαμπάση

Και ποιους δεν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr αυτές τις μέρες. Πήραμε τους δρόμους εμείς, μαζί και οι αγαπημένοι celebrities της εγχώριας showbiz.

Ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας έχει βρει το «λιμάνι» του στο πλευρό της δικηγόρου συντρόφου του Βασιλικής Σαλαμπάση και περνούν φανταστικά μαζί.

Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η πρώτη κοινή τους φωτογραφία είχε φόντο τη ρομαντική Φλωρεντία. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε πρόσφατα έξω από γνωστό κατάστημα.

O Aναστάσιος Ράμμος διατηρεί τους τελευταίους δύο μήνες σχέση με την ηθοποιό Ζάνα Μαλίκη, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια του νέου του video clip που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Το νέο του κομμάτι για το οποίο έκανε video clip ονομάζεται «Της Κόλασης Φωτιά».

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό μας σε μία από τις εξόδους τους στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου από την άλλη, εκτός από δύο πολύ καλοί συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι. Πρόσφατα, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο απαθανατίστηκε και η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον σύντροφό της Μιχάλη Ρουμπή.

Τέλος, μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε και η Φανή Χαλκιά με τον σύζυγό της Λούη Καραμάνο!

Δείτε τους στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved