Ο Trannos στα μπουζούκια με την μαμά του, η girly Ματσούκα, η υπέροχη Χάρις και τα ψώνια της Σολωμού
Gossip Specials

Ο Trannos στα μπουζούκια με την μαμά του, η girly Ματσούκα, η υπέροχη Χάρις και τα ψώνια της Σολωμού

Και βόλτα στα εμπορικά, και θεατρικές παραστάσεις, και κοπή της βασιλόπιτας στα θέατρα αλλά και μπουζούκια. Η χθεσινή ημέρα (12/01) τα είχε όλα για τους επώνυμους της ελληνικής showbiz.

Και οι πιο σκληροί θέλουν την μαμά τους. Και ο τράπερ Trannos, που έχει απασχολήσει τα μίντια όχι μόνο με την μουσική του αλλά και με την ταραχώδη ζωή του( μην ξεχνάμε ότι έχει συλληφθεί δυο φορές) αυτή τη φορά απασχόλησε τα φωτογραφικά φλας με τη νυχτερινή του έξοδο στο κέντρο, Bodega, όπου εμφανίζεται ο νιόπαντρος Σάκης Αρσενίου. Ο Trannos δεν ήταν μόνος του αλλά συνοδευότανε από την μητέρα του, η οποία δε σταμάτησε να τον αγκαλιάζει τρυφερά και να χαμογελάει στα φλας των φωτογράφων.

Ο Τράνος και χόρεψε, και ανέβηκε στην πίστα και είπε και ένα τραγούδι, και πέταξε λουλούδια και τα έδωσε όλα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ως γνήσιος τράπερ.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό του με την μητέρα του στην gallery που ακολουθεί:

Θεατρική πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Θέατρο Studio Μαυρομιχάλη. Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η Κοριτσιέρα των Βούρλων" στέφθηκε με επιτυχία. Η Κοριτσιέρα των Βούρλων είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα κορίτσια που αγαπήθηκαν πίσω από την Πορτάρα με την Ελένη Φιλίνη και την Κατερίνα Αγγελίτσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας,η Βίκυ Βολιώτη ήταν μερικά από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο θέατρο και χειροκρότησαν τις ερμηνείες των πρωταγωνιστριών.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Η πολυαναμενόμενη παράσταση του Δημήτρη Παπαϊώννου, με τίτλο INΚ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μουσικής. Αξίζει να σημιεωθεί ότι η χορευτική παράσταση του Δημήτρη Παπαϊώννου είναι sold out από την πρώτη κιόλας ημέρας της ανακοίνωσης των ημερομηνιών της.

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε η αγαπημένη σε όλους μας Χάρις Αλεξίου με την καλή της φίλη, Όλγα Παυλάτου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες από το Μέγαρο Μουσικής στην gallery:

Βόλτα στα καταστήματα για την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Θεοχάρη. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, ήπιαν το καφεδάκι τους, χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων και φυσικά έκαναν τις αγορές τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού να προβάρει παλτό σε ένα από τα καταστήματα ρούχων του εμπορικού.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery

Τα αθηναϊκά θέατρα συνεχίζουν να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα λίγο πριν τις παραστάσεις τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε πολλά από αυτά και απαθανάτισε τις χαλαρές στιγμές των ηθοποιών αλλά και το ποιοι κέρδισαν το φλουρί.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την κοπή της βασιλόπιτας σε θέατρα της Αθήνας αλλά και το girly look της Δήμητρας Ματσούκα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved