Η αγκαλιά Ράντου - Παπακωνσταντίνου, η έξοδος Αρναούτογλου - Αντωνίου και η μάσκα του Αθερίδη
Gossip Specials

Η αγκαλιά Ράντου - Παπακωνσταντίνου, η έξοδος Αρναούτογλου - Αντωνίου και η μάσκα του Αθερίδη

 Άλλοι πήραν τους δρόμους για τα εμπορικά κέντρα, άλλοι έκαναν νυχτερινή έξοδο και άλλοι πήγαν θέατρο...Οι επώνυμοι παραμένουν σε εορταστικό mood και δε σταματούν τις βόλτες.

Περίοδος εκπτώσεων και οι επώνυμοι ξεχύθηκαν στα εμπορικά καταστήματα για τις αγορές τους. Άλλοι βρέθηκαν με φίλους και εκτός από τις αγορές τους απόλαυσαν και καφεδάκι με χαλαρή κουβέντα και άλλοι με τις οικογένειές τους.
Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα βόρεια προάστια αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και κατέγραψε τους επώνυμους σε στιγμές χαλάρωσης.


Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, με το υπέροχο look της, δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Μαρία Μπεκατώρου ξετρελάθηκε με ένα παλτό και ο φακός του gossip-tv την έπιασε τη στιγμή που το προβάριζε, η πρώην κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με ελάχιστο μακιγιάζ και παρέα με μία φίλη της, αλλά και η Μπέτυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους, φορώντας τις μάσκες προστασίας τους για να προφυλαχθούν από τις ιώσεις.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:


Νυχτερινή έξοδος για δυο ερωτευμένα ζευγάρια. Η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Vox για να απολαύσουν την παράσταστη του Θανάση Αλευρά. Αγκαλιασμένοι, χαμογέλασαν στο φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί.

Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου. Ο παρουσιαστής με τρυφερότητα αγκάλιαζε τη σύντροφό του και δεν σταμάτησε να χαμογελάει στο φωτογράφο μας.

Το πρόγραμμα του Θανάση Αλευρά απόλαυσε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Θεατρική έξοδος το βράδυ της Δευτέρας. Ο Θοδωρής Αθερίδης με ανεβαστική διάθεση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λήδα Ματσάγγου, η Τζένη Μπότση, η Ευδοκία Ρουμελιώτη με το σύζυγό της και πολλοί ακόμη άνθρωποι του χώρου βρέθηκαν στον Πολυχώρο Vault για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης Επικίνδυνες Σχέσεις με τους Δημήτρη Αλεξανδρή, Άντρια Ράπτη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Έλενα Τυρέα, Μαριλένα Μπαρταλούτσι.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα.


Για σούσι στα νότια προάστια βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας η Μαίρη Μηλιαρέση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Αλέξης Κωστάλας και πολλοί ακόμη. Με χαλαρή διάθεση και κέφι οι celebrities απόλαυσαν την ιαπωνική κουζίνα σε γνωστό εστιατόριο.
Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved