Νightout για τους celebrities: Τα μελομακάρονα του Μουζουράκη και το γλέντι της Ασλανίδου στη Βίσση!
Gossip Cam

Νightout για τους celebrities: Τα μελομακάρονα του Μουζουράκη και το γλέντι της Ασλανίδου στη Βίσση!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τις περασμένες μέρες πλήθος celebrities να διασκεδάζουν στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. 

Με την έλευση του νέου έτους, αυτό που οι περισσότεροι έκαναν ήταν να επισκεφθούν αγαπημένα τους μέρη και να ξεφαντώσουν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Κάτι τέτοιο φάνηκε να συνέβη και με παρέες επωνύμων, μιας και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας να διασκεδάζουν και να φωτογραφίζονται με ένα τεράστιο χαμόγελο. Η Μελίνα Ασλανίδου και η Josephine Wendel βρέθηκαν στο Hotel Ερμού, στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, με σκοπό να τους ξεσηκώσει και να διασκεδάσουν μοναδικά.

Παράλληλα, απαθανατίσαμε και τον γεμάτο χιούμορ Πάνο Μουζουράκη να βρίσκεται στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, με τον τραγουδιστή να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τα... μελομακάρονα!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved