Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και τα σχόλια στα social media
Showbiz

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και τα σχόλια στα social media

Αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Το κορίτσι που πήρε τη νίκη στο GNTM και πλέον την απολαμβάνουμε ως ηθοποιό στη σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη», είπε «ναι» σε αισθητική επέμβαση.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες που η ίδια μοιράστηκε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instgaram, οι followers παρατήρησαν πως έκανε επέμβαση στο στήθος της με τα σχόλια να είναι κολακευτικά!

iliadou.jpg

Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς πρόσθεσε hair extensions και πλέον τα μαλλιά της έχουν μακρύνει πολύ

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, από τη στιγμή που κέρδισε το Greece's Next top Model, έχει προχωρήσει πολύ την καριέρα της, μιας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό. Η ίδια έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας και η αλήθεια είναι ότι η καριέρα της όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερη με την είσοδό της στην υποκριτική να είναι το νέο της βήμα.

1678107077901-152527630-iliadou-(2).jpg

«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι της παραγωγής είναι υποστηρικτικοί και πάντα έχω τη βοήθειά τους. Τα προλαβαίνω όλα, μου αρέσει που τρέχω. Ασχολούμαι και με το Instagram, ενώ πρόσφατα ταξίδεψα στο Μιλάνο, όπου βρήκα ένα πρακτορείο και θα ξαναπάω τον Σεπτέμβριο για κάποιες δουλειές. Εχω μπει στη διαδικασία να κυνηγήσω διεθνή καριέρα, απλώς περιμένω την κατάλληλη στιγμή», έχει πει. Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια. «Το "GNTM" μού άνοιξε πόρτες γιατί μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Τώρα οι τηλεθεατές θα με ξαναδούν στις οθόνες τους αλλά σε κάτι εντελώς διαφορετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved