Νατάσσα Εξηνταβελώνη: «Τα social media κρύβουν μεγάλη παθογένεια αλλά απαντώ στα μηνύματα»
Showbiz

Νατάσσα Εξηνταβελώνη: «Τα social media κρύβουν μεγάλη παθογένεια αλλά απαντώ στα μηνύματα»

Μια πιο προσωπική συνέντευξη της ανερχόμενης ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στον «Παράδεισο των Κυριών».

Η νέα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, μιλά για τη σχέση της με τα social media και τους θαυμαστές της, την καταγωγή της και τα αξέχαστα παιδικά καλοκαίρια.

Τη Νατάσα τη γνωρίζουν τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι χρήστες των social media, μέσα από τα Βίντεο που έκανες, ειδικά στην καραντίνα...

Δεν υπερτιμώ την αξία των social media, θεωρώ ότι κρύβουν μεγάλη παθογένεια. Ομως μέσα από τον λογαριασμό μου έχω καταφέρει να επικοινωνώ με ανθρώπους καλοπροαίρετους. Ανοίγουμε ωραίους και ποιοτικούς διαλόγους, δέχομαι αξιόλογα σχόλια. Και αυτό με κάνει χαρούμενη.

exintaveloni.jpg

Απαντάς στα μηνύματα;

Ναι, απαντάω. Οπως είπα, είναι όλα αξιόλογα. Δεν νιώθω επίσης ότι είμαι ένα πρόσωπο τόσο αναγνωρίσιμο για να δέχομαι άπειρα μηνύματα.

Τι ρόλο έχουν στη ζωή σου τα ταξίδια, η φωτογραφία; Είναι στοιχεία που φαίνεται ότι λατρεύεις μέσα από το account σου στα social media.

Θα μπορούσα να ξοδεύω όλα μου τα λεφτά σε ταξίδια. Είναι για εμένα σαν ενισχυμένα σεμινάρια. Επειδή είμαι και καλλιτέχνης, θεωρώ ότι είναι μία σωρευμένη πηγή εμπειριών που πάντα τη χρειαζόμαστε. Πιστεύω μάλιστα στα ταξίδια που έχουν τυχαιότητα, που θα προλάβεις να ζήσεις τον τόπο που θα πας, που θα ζήσεις τους ανθρώπους του και όχι να δεις επιδερμικά τα τουριστικά σημεία. Επίσης, το τι θα ζήσεις από το τι θα προλάβεις να ανεβάσεις.

exintaveloni.jpg

Από πού κατάγεσαι;

Το χωριό μου είναι έξω από την Καλαμάτα, εκεί περνούσα τα παιδικά μου χρόνια, όπως και στην Εύβοια. Και για εμένα τα παιδικά χρόνια έχουν άλλη γλύκα.

Ποια εικόνα έχεις ακόμη στο μυαλό από τα καλοκαίρια εκεί;

Ο θείος μου είχε μία ταβέρνα στη Νότια Εύβοια και το να κυκλοφορούμε ξυπόλυτοι τα καλοκαίρια είναι μία εικόνα ανεξίτηλη.

Πηγή: Τύπος TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved