Τανιμανίδης–Μαυρίδης: Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά από χρόνια, η επική λεζάντα & το σχόλιο της Μπόμπα
Showbiz

Τανιμανίδης–Μαυρίδης: Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά από χρόνια, η επική λεζάντα & το σχόλιο της Μπόμπα

Μετά την εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του καλού του φίλου, Σάκη Τανιμανίδη, αυτή είναι η πρώτη κοινή τους ανάρτηση.

Ενώ μαζί ξεκίνησαν μια μοναδική τηλεοπτική πορεία στο χώρο της τηλεόρασης, από την οποία και οι δυο επωφελήθηκαν, αργότερα για λόγους οι οποίοι ποτέ δεν έγιναν γνωστοί, διέκοψαν τις σχέσεις τους ακολουθώντας ξεχωριστές επαγγελματικές διαδρομές.

mavridis-tanimanidis-(2).jpg

Ωστόσο φαίνεται πως η δική τους φιλία είναι πάνω από παρεξηγήσεις κι έτσι Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλική τους σχέση και πλέον περνούν χρόνο μαζί.

Η πρώτη δημόσια επαφή μάλιστα έγινε στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα», είχε πει ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

1680019672963-573172789-mavridis-tanimanidis-(1).jpg

Πρόσφατα ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στο μαγαζί που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο Σάκης με τη Χριστίνα, απαθανατίστηκαν μαζί και η φωτό στα social έχει γίνει viral.

«Δε μεγαλώσαμε και καθόλου από τότε! Αναλλοίωτοι», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Τελικά συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Μαυρίδης. Ενώ το δικό της σχόλιο αγάπης άφησε κάτω από τη φωτογραφία και η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved