Μαρία Κορινθίου: To δύσκολο χειρουργείο, το ανεύρυσμα και η απώλεια κιλών
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: To δύσκολο χειρουργείο, το ανεύρυσμα και η απώλεια κιλών

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη αλλά και την απώλεια των κιλών της.

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς υποβληθήκατε σε ένα χειρουργείο για φλεβική ανεπάρκεια, στο οποίο εντοπίστηκε κιόλας ένα ανεύρυσμα. Η περιπέτεια αυτή ήταν κάτι που σας φόβισε;

Πάντα όταν μπαίνεις στην διαδικασία για επέμβαση, οι μικρές, δεύτερες σκέψεις, λίγο σε επηρεάζουν, το σκέφτεσαι και φυσικά . μπαίνει και ο φόβος στη μέση, ειδικά όσο μεγαλώνουμε, αλλά παρ’ ολα αυτά, ήμουνα αρκετά ψύχραιμη θα μπορούσα να πω. Είμαι πρακτικός και μεθοδικός άνθρωπος · - Η ταυτόχρονα, οπότε τα ζυγίζω. Ο γιατρός μου πάντως μου χαριτωμένα μου είπε: «Μαρία σύνελθε, δεν πήγες ραντεβού σε κομμωτήριο, επέμβαση έκανες!». Τόσο χαλαρή ήμουνα. Εδώ και αρκετούς μήνες έχετε χάσει κάποια περιττά κιλά.

Τι ήταν αυτό που σας έδωσε το έναυσμα για να πάρετε αυτήν την απόφαση;

Ήτανε μία περίοδο της ζωής μου που γενικά ένιωθα «περιττά» σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Ένα κομβικό κομμάτι της ζωής μου που γύρισα και είπα στον εαυτό μου «φτάνει» για αρκετά πράγματα και καταστάσεις. Τα περιττά λοιπόν κιλά, είναι και αυτό ένα κομμάτι τοξικότητας, δημιούργημα ενός τοίχου άμυνας, περιττό. Ήθελα από την ζωή μου να αποβάλω όλη την τοξικότητα και την αρνητική ενέργεια και έτσι έδωσα εντολή στον εγκέφαλο μου να το κάνει.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved