Παίκτρια του φετινού My Style Rocks είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι μαζί» - Η φωτό από το παρελθόν!
Showbiz

Παίκτρια του φετινού My Style Rocks είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι μαζί» - Η φωτό από το παρελθόν!

Την αποκάλυψη ότι είχε παίξει στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» στα πρώτα της βήματα στον χώρο έκανε σήμερα (26/4) παίκτρια του φετινού κύκλου του My Style Rocks

Ο λόγος για τη Σελένη Φωτιάδη η οποία αποκάλυψε ότι είχε παίξει σε σκηνές της επιτυχημένης σειράς που είχε προβληθεί από το 2007 έως το 2009 στο Mega και όποτε και αν προβάλλεται μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Σελένη τότε έκανε τις πρώτες απόπειρές της στον καλλιτεχνικό χώρο και είχε παίξει σε σκηνή που διαδραματιζόταν στο σχολείο της Εύας και του Μάρκου οι οποίοι μας απορροφούσαν με τον νεανικό και παθιασμένο έρωτά τους στα επεισόδια.

Η Σελένη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει φέτος μέσα από το My Style Rocks με τις στυλιστικές της επιλογές και έχει καταφέρει αρκετές φορές να αναδείξει την κομψότητα και το γούστο της.

Στο μακρινό, πλέον, 2007 η ίδια ήταν αγνώριστη και λίγοι θα μπορούσαν να την αναγνωρίσουν αφού τότε ήταν μικρό κοριτσάκι με καστανά μαλλιά και σήμερα είναι μία γοητευτική και δυναμική γυναίκα με ξανθά μαλλιά και εξεζητημένο ντύσιμο.

Η ίδια, αναφερόμενη σε αυτή την συμμετοχή της στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, έκανε λόγο για γλυκές αναμνήσεις του παρελθόντος.

Δείτε παρακάτω πώς ήταν τότε η Σελένη Φωτιάδη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved