Λένα Παπαρρηγοπούλου: Η Σταρ Ελλάς 2002 είναι σήμερα 39 ετών και συνεχίζει να είναι μία κούκλα!
Showbiz

Λένα Παπαρρηγοπούλου: Η Σταρ Ελλάς 2002 είναι σήμερα 39 ετών και συνεχίζει να είναι μία κούκλα!

Όταν το μακρινό, πλέον, 2002, πριν από 21 ολόκληρα χρόνια δηλαδή, η Ελένη Μενεγάκη που παρουσίαζε τότε τα Εθνικά Καλλιστεία ανακοίνωνε το όνομα της Λένας Παπαρρηγοπούλου για Σταρ Ελλάς της χρονιάς, όλοι συμφωνούσαν με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ομορφιάς. 

Και όχι άδικα αφού πρόκειται για μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά καλλιστεία.

Θυμηθείτε τη βραδιά της στέψης της στο παρακάτω βίντεο:

Η Λένα είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το ήθος και φυσικά για την ομορφιά της. Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νεαρή καλλονή είχε πάντα ως όνειρο να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. Όμως, στο μεταξύ, λόγω της εξωτερικής της ομορφιάς, δεν περνούσε καθόλου απαρατήρητη όπου και αν εμφανιζόταν και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι» για να ασχοληθεί με τον χώρο.

Ο συνδυασμός όμως μεταξύ Θεολογικής σχολής και μόντελινγκ, δεν ήταν και πολύ αρεστός σε κάποιους και γι' αυτό τότε είχε δεχτεί αρκετά πυρά από κληρικούς και ιερείς για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς. Η ίδια η Λένα Παπαρρηγοπούλου όμως αποφάσισε να κλείσει μάτια και αυτιά και να αφοσιωθεί στους στόχους της.

Μετά από μία πολύ καλή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, η Λένα Παπαρρηγοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη συγγραφή, γράφοντας το πρώτο της βιβλίο πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει με τίτλο «Στωική φιλοσοφία της θρησκείας».

Πριν από δύο χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και είχε αποκαλύψει με τι ασχολούταν πλέον, μετά την πορεία της στον χώρο της μόδας. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Οι σπουδές στην Θεολογία ήταν επιθυμία μου, γιατί είμαστε ένας λαός θρησκευόμενος και οι γονείς μου είχαν πάντα χριστιανικές αρχές. Είχα μια περιέργεια να εντρυφήσω σε αυτό και να μάθω περισσότερα πράγματα» είχε πει πιο πρόσφατα στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Στην ίδια συνέντευξη είχε τονίσει: «Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού. Αν νιώσεις την παρουσία είναι εύκολο να το πιστέψεις. Όταν ήμουν μικρή και κοιμόμουν στην γιαγιά μου, ένα βράδυ παρατήρησα την ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, δεν φοβόμουν».

Όταν είχε ερωτηθεί για τον λόγο που είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ, η Λένα Παπαρρηγοπούλου είχε πει: «Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Είχαμε αυστηρό πρόγραμμα και αισθανόμουν ότι μας φερόντουσαν σαν πιόνια. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου, πέντε μέρες πριν τον διαγωνισμό. Δεν βγήκα στη δεκάδα... Ήρθε κάποια στιγμή που δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, ότι δεν μου προσφέρει κάτι. Γιατί είναι αλήθεια ότι ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια» συμπλήρωσε το πανέμορφη πρώην μοντέλο. «Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου. Έχανα την ισορροπία μου όταν η ζυγαριά έγερνε προς την επιφάνεια». Και κάπως έτσι αποφάσισε πως το μόντελινγκ για εκείνη θα είχε ημερομηνία λήξης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της 39χρονης σήμερα Λένας Παπαρρηγοπούλου η οποία παραμένει το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved