Η σπάνια φωτό της Ηλιάνας Μαυρομάτη με τη μητέρα της Λίλα Καφαντάρη 25 χρόνια πριν
Showbiz

Η σπάνια φωτό της Ηλιάνας Μαυρομάτη με τη μητέρα της Λίλα Καφαντάρη 25 χρόνια πριν

Μάνα και κόρη έχουν μια συγκλονιστική ομορφιά, ανεξαρτήτως του πόσα χρόνια θα περάσουν. Θαυμάστε τις πριν από 25 χρόνια να ποζάρουν αμέριμνες!

Μια σπάνια φωτογραφία της αδιαμφισβήτητα ταλαντούχας Ηλιάνας Μαυρομάτη μαζί με την μητέρα της Λίλας Καφαντάρη δημοσίευσε ο φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Στη φωτογραφία η κόρη Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μόλις 9 ετών. Αν και η φωτογραφία έχει τραβηχτεί 25 χρόνια πριν, οι δυο γυναίκες δεν έχουν αλλάξει πολύ και δεν δυσκολευτήκαμε να τις αναγνωρίσουμε.

Η υπερταλαντούχα ηθοποιός είναι κόρη δυο διάσημων και κορυφαίων, επίσης ηθοποιών, της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη και δεν θα μπορούσε παρά να είναι και αυτή χαρισματική φύση.

Ειναι μόλις 34 ετών αλλά έχει αποδείξει περίτρανα τις δυνατότητές της, έχοντας συμμετάσχει σε κάποιες από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και σε σημαντικές παραγωγές του θεάτρου.

Μητέρα και κόρη είναι και οι δύο εξίσου όμορφες. "Τι υπερταλαντούχα κόρη, ταλαντούχων γονιών!!!!!", "Τι όμορφες κ η δύο!!", "Δεν ήξερα ότι είναι η μητέρα της; Το μήλο κάτω απο την μηλιά...." είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από την γλυκιά φωτογραφία των δύο γυναικών.

Δείτε τη σπάνια φωτό που δημοσίευσε ο φωτογράφος στον λογαριασμό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved