O Γιώργος Τζαβέλλας μοιράστηκε την πρώτη κοινή του φωτογραφία με την Βίκυ Κάβουρα
Showbiz

O Γιώργος Τζαβέλλας μοιράστηκε την πρώτη κοινή του φωτογραφία με την Βίκυ Κάβουρα

Είναι το πιο φρέσκο ζευγάρι της εγχώριας showbiz και όπως φαίνεται ο έρωτας τους θα μας απασχολήσει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα και την Βίκυ Κάβουρα οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Πρόθεση του ζευγαριού είναι να κρατά χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο και οι δύο πλέον έχουν μοιραστεί κοινές στιγμές μέσα από τα social media.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Τζαβέλλας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, την πρώτη κοινή φωτογραφία με την Βίκυ Κάβουρα.

Όπως θα δείτε παρακάτω οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά και τα πρόσωπα τους λάμπουν από ευτυχία.

Στην λεζάντα της ανάρτησης, ο Γιώργος Τζαβέλλας αρκέστηκε να βάλει μόνο ένα emoji τρόπαιο.

Δείτε στην παρακάτω Gallery την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας με την Βίκυ Κάβουρα:

«Η ανάρτηση σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα, αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Είμαι ευτυχισμένη», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα στον Alpha.

H Βίκυ Κάβουρα είπε ακόμη στην κάμερα του Happy day: «Εάν προκύψει κάποια πρόταση που αφορά σε σίριαλ ναι, οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά, αλλά κάτι έχω κάνει λάθος και σας μπέρδεψα και με ρωτάτε για εκπομπές και ριάλιτι που δεν με αφορούν».

Και πρόσθεσε στην Όλγα Λαφαζάνη: «Είμαι ευαίσθητη και δεν μου αρέσει αυτό, θα με προτιμούσα να είμαι σκληρή…. Έχει γίνει 2-3 φορές να κλάψω στο αυτοκίνητο. Μια φορά είχα πιεστεί από έναν σκηνοθέτη, έκλαψα αλλά μετά από αυτό ένιωθα πολύ δυνατή, όπως κι αν το έλεγε είχε δίκιο… Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με ρίχνει η απόρριψη. Όποιος έχει δύναμη προσπαθεί να πατήσει τον αδύναμο και έχω υπάρξει πολλά χρόνια αδύναμη, ανυπεράσπιστη.»!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved