Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: H ερώτηση που την έκανε έξαλλη - Έφυγε άρον - άρον από την κάμερα

Gossip-tv Team

Μία ερώτηση ήταν αρκετή για να φύγει άρον - άρον η Βίκυ Κάβουρα μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της στη διάρκεια δηλώσεών της με την ερώτηση που δέχθηκε. Συγκεκριμένα την συνάντησε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας από την εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΙ και θέλησε να την ρωτήσει για τα προσωπικά της.

«Έχεις δημοσιοποιήσει την σχέση σου, είδαμε και μία φωτογραφία. Πες μας πως πάει με τον σύντροφό σου» ρώτησε ο δημοσιογράφος. Η ηθοποιός φάνηκε από την αντίδρασή της αρκετά ενοχλημένη: «Θέλεις να μου μιλήσεις για την δική σου σχέση; Α, τέλεια. Εγώ μιλάω… Όχι δεν είναι καθόλου κακό. Θα το ψάξω»

Η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να απαντήσει κάτι παραπάνω κι έφυγε απότομα από το πλάνο.

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας στην πρώτη κοινή τους ανάρτηση.

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου η Βίκυ Κάβουρα θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά στον νέο της σύντροφο. Η ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία λόγω της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της μία selfie φωτογραφία. Συγκεκριμένα πόζαρε μπροστά από την κάμερα και πίσω της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται, αλλά εκείνη φρόντισε να τον κάνει tag. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved