Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο gossip-tv:Στο νέο κύκλο του Κάνε ότι κοιμάσαι κανείς πια δεν θα είναι ίδιος
6578826
Showbiz

Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο gossip-tv:Στο νέο κύκλο του Κάνε ότι κοιμάσαι κανείς πια δεν θα είναι ίδιος

«Την Άννα την έχω αγαπήσει πολύ… πολύ», θα πει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εμφανώς συγκινημένη μιλώντας για την ηρωίδα της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» που ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο με ένα συνταρακτικό φινάλε.

Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τόσο με το περιεχόμενο της όσο και με τις ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών, έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας (29-05) ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

KANE-OTI-KOIMASAI-EP-55-2.jpg

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βαθιά αφιερωμένη στην Τέχνη της με επιβλητική παρουσία παρά το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη της, δημιουργεί τις ηρωίδες της μια προς μια με δημιουργικότητα, μελέτη και χαρίζει σε εκείνες πολλά από τα στοιχεία της δικής της προσωπικότητας.

1685351733826-538028647-0036_NIKOLETA_KOTSAILIDOY_2552023.jpg

Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Αυτό έκανε και με την Άννα της, την Άννα που τόσο έχει αγαπήσει.

Βρεθήκαμε στο θερινό σινεμά Αμαρυλλίς, είδαμε το φινάλε πριν παιχτεί στην τηλεόραση και μιλήσαμε για όλα!

Τι αγάπησες στην Άννα, Νικολέτα τη ρωτώ και το πρόσωπό της ανθίζει!

«Την αφοσίωσή της και την πραγματική της έγνοια και για τα θύματα και για το δίκαιο, την έχω εκτιμήσει και την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και τη δεύτερη σεζόν»

koimasai-(7).jpg

Η σειρά έκανε ένα συγκλονιστικό φινάλε…

«Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μια νιώθω συγκίνηση τρομερή και τα συναισθήματα είναι απίστευτα, από την άλλη χαίρομαι πολύ που απόψε βρεθήκαμε ξανά εδώ όλοι μαζί. Νιώθω χαρά για αυτό αλλά παράλληλα δεν μπορώ να συνέλθω από το επεισόδιο που είδαμε»

Πρόκειται για σειρά ακουμπισμένη στο «σήμερα» με κοινωνικούς προβληματισμούς. Εσύ πώς το έζησες μέσα από τη σειρά;

«Με πολλή αγωνία, μελέτη τα σενάρια ξανά και ξανά και με χαρά γιατί όλοι οι συνεργάτες ήταν εξαιρετικοί. Όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαρά ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, ξεπερνάς ακόμη και τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσεις. Δεν το βάζεις κάτω»

Έρχεται μια δεύτερη σεζόν διαφορετική

«Είναι τελείως διαφορετική η ιστορία χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι όσοι ζήσαμε αυτό που συνέβη στην πρώτη σεζόν δεν το κουβαλάμε μαζί μας. Μπορεί δηλαδή να δούμε τους ανθρώπους πολύ διαφορετικούς μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Κανείς μας δεν θα είναι ίδιος»

kane-oti-koimasai-(2).jpg

Ο κόσμος έζησε μαζί σας την ιστορία καθώς η σειρά κάθε Δευτέρα έκανε χαμό στο twitter

«Ναι και το καταλαβαίνω. Ο κόσμος μια τέτοια αστυνομική σειρά με τέτοια ιστορία ο δεν μπορεί να μην την ακολουθήσει. Δεν παρακολουθούσα πολύ αλλά καταλάβαινα την έντονη ανταπόκριση από όσα άκουγα»

Ποια είναι εκείνη η σκηνή που κρατάς από την πρώτη σεζόν;

«Δεν υπήρχαν σκηνές που να με ζόρισαν γιατί πάντα ήμασταν πολύ φροντισμένοι και προστατευμένοι. Νομίζω όμως ότι κρατάω την καταδίωξη με τον Μηνά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved