Λιάνα Γαρμπή: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς»
Showbiz

Λιάνα Γαρμπή: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς»

Η Καίτη Γαρμπή ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη. Σήμερα σειρά πήρε η αδερφή της, Λιάνα Γαρμπή, η οποία ξεκίνησε επίσης την καριέρα της στο πλάι του εκλιπόντα.

O καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για το χαμό του Γιάννη Φλωρινιώτη που έφυγε χθες Τρίτη από τη ζωή. Η παλιά του συνεργάτιδα, η Λιάνα Γαρμπή, τοποθετήθηκε και αυτή με τη σειρά της για τον θάνατό του ανθρώπου που τη βοήθησε στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

gogogaryfallou-floriniotis-(1).webp

«Γιάννης Φλωρινιώτης, μεγάλη απώλεια. Οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας. Μάθαμε δίπλα του πώς είναι ο πραγματικός καλλιτέχνης. Ήταν ακούραστος, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του και φυσικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Παρόλο που ήταν σταρ, ήταν και άνθρωπος ταπεινός. Πολλά χρόνια δουλέψαμε μαζί του, ταξιδέψαμε παντού, κάναμε δισκογραφία, θέατρο, ταινίες, εμφανίσεις σε κέντρα, είδαμε πολλούς διάσημους», δήλωσε αρχικά η Λιάνα Γαρμπή.

gogogaryfallou-floriniotis-(2).jfif

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ μου και εκείνος μας αγαπούσε πολύ κι εμένα και την αδερφή μου και μας πρόσεχε. Με αποκαλούσε τσαούσα χαϊδευτηκά, γιατί ήμουν η πιο μικρή και η πιο έντονη. Θέλω να πω στην οικογένειά του να είναι δυνατοί, τα ειλικρινή μου συλληπητήρια και συμπονώ μαζί τους. Καλό του ταξίδι στο φως», πρόσθεσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved