Showbiz

Μανώλης Μητσιάς για Γιάννη Μαρκόπουλο: «Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του»

Gossip-tv Team

Η απώλεια του Γιάννη Μαρκόπουλου χθες (10/6) έχει βυθίσει στο απόλυτο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και ειδικά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί.

Ανάμεσά τους ο Μανώλης Μητσιάς ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ ο οποίος δήλωσε τυχερός που κατάφερε να συνεργαστεί μαζί του.

«O Γιάννης Μαρκόπουλος υπήρξε από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες. Σε μία εποχή παντοδυναμίας του Θεοδωράκη και του Χατζηδάκι ο Γιάννης ύψωνε τη δική του φωνή, το δικό του ήχο, τα δικά του τραγούδια» είπε αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς.

Και συνέχισε: «Μας παρουσίασε μεγάλους ποιητές, μουσική από τη μουσική μας παράδοση. Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του αρκετές φορές. Έχω κάνει πολλές συναυλίες με τον Μαρκόπουλο και εδώ και στη Γερμανία. Έχω τραγουδήσει και έναν δίσκο, το «Οι φίλοι που φεύγουν» του Νίκου Καρούζου. Ο Ελληνικός πολιτισμός χάνει πολλά πράγματα με τον θάνατο του Μαρκόπουλου».

Όσο για την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, ο Μανώλης Μητσιάς είπε:

Ο Γιάννης ήταν ταλαντούχος άνθρωπος, πολύ. Και μας γνώρισε ονόματα ποιητών που δεν γνωρίζαμε. Στην παρέα είχε χιούμορ πολύ ο Γιάννης ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος. Θα τον θυμάμαι για πάντα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved