Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού: Μπαράζ μηνύσεων για την υπόθεση Κιμούλη
Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού: Μπαράζ μηνύσεων για την υπόθεση Κιμούλη

Η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού φαίρνει μπαράζ μηνύσεων και με άλλους ηθοποιούς και πιο συγκεκριμένα, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, αυτή τη φορά. 

Εκατέρωθεν μηνύσεις φέρονται ότι έκαναν η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Δώρα Χρυσικού, με φόντο την υπόθεση Κιμούλη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μεταδώθηκε στην εκπομπή Super Kατερίνα.

1681370227447-87675547-DORA-XRISIKOU-(5).jpg

Η πρώτη μήνυση αφορά την πλευρά της Φωτεινής Μπαξεβάνη η οποία μηνύει την Δώρα Χρυσικού για ψευδή κατάθεσγ στο ΣΕΗ και η δεύτερη είναι από την Δώρα Χρυσικού η οποία μηνύει την Φωτεινή Μπαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι μηνύσεις αφορούν το καλοκαίρι του 2020 όταν Κιμούλης και Μπαξεβάνη επισκέφτηκαν την Ιθάκη με την παράσταση «Το παγκάκι» και την εκεί συνάντησή τους με τη Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού δήλωσε ότι πήγε στην παράσταση επειδή η Φωτεινή Μπαξεβάνη ήταν φίλη της αλλά δεν πήγε στο βραδινό τραπέζι όπου βρισκόταν ο Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον θίασο.

baxevani-(2).jpg

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Μπαξεβάνη διέψευσε τη Δώρα Χρυσικού και κατέθεσε ότι η δεύτερη πήγε στο δείπνο της παράστασης και ότι μάλιστα είχε πολύ καλή διάθεση.

Η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη, Βάσια Καπερνάρου, μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχελια για την παρουσία της Δώρας Χρυσικού στο δείπνο.

Από την πλευρά της, η Δώρα Χρυσικού δήλωσε ότι θα κάνει δηλώσεις μόλις υπάρξει η πρώτη απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved