Γιάννης Φλωρινιώτης: Εννέα ημέρες από τον θάνατό του - Στον τάφο του για τρισάγιο η κόρη του, Άννα
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Εννέα ημέρες από τον θάνατό του - Στον τάφο του για τρισάγιο η κόρη του, Άννα

 

Στο Νεκροταφείο Σχιστού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουνίου η Αννούλα Φλωρινιώτη για να κάνει τρισάγιο στον πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου.

Να σας θυμίσουμε ότι άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα και βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο η απώλειά του.

Στο Νεκροταφείο Σχιστού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουνίου η Αννούλα Φλωρινιώτη για να κάνει τρισάγιο στον πατέρα της, Γιάννης Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου.

anna_flwriniwti.jpg

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου και συγκινημένη δήλωσε, «Είχαμε ξεφύγει από αυτό που λέμε αδυναμία με τον πατέρα μου. Ήταν τα πάντα ο πατέρας μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας μου, ο αδερφός μου. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ και από τον κόσμο και από τους δημοσιογράφους. Γιατί πιστεύω ότι τα βλέπει όλα αυτή τη στιγμή. Ο πατέρας μου πάντα ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει τι αξίζει. Ένιωθε ότι τον υποτιμούν, ήθελε να δείξει ότι είναι καλλιτέχνης. Σαν άνθρωπος τον λάτρευαν. Δεν έχω τη δύναμη να δω τα ρούχα του πατέρα μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα τα κάνω».

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα με την Αννούλα Φλωρινιώτη να έχει πάει στο νεκροταφείο για το τρισάγιο του πατέρα της, Γιάννη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved