Καλομοίρα: Τα παιδιά μου θα με δουν live για πρώτη φορά στη σκηνή των “Mad video music awards 2023″
Showbiz

Καλομοίρα: Τα παιδιά μου θα με δουν live για πρώτη φορά στη σκηνή των “Mad video music awards 2023″

Mad video music awards 2023: Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χωράς έρχεται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA και η Καλομοίρα μας έδωσε μία γεύση με το τι θα δούμε από εκείνη! 

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, MAD Video Music Awards, επιστρέφει για 20η χρονιά, στο Tae Kwon Do, με βραβεύσεις, απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες και εντυπωσιακά live acts.

Τον διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display.

Η Καλομοίρα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τη συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό show και για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στόχος».

«Είμαστε εδώ στα Mad βραβεία, ετοιμαζόμαστε, και κάνουμε πρόβα. Ο στόχος μου για το νέο μου τραγούδι «Στόχος» είναι να διασκεδάσω όλον τον κόσμο όλο το καλοκαίρι και χαίρομαι πολύ που βλέπω που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι. Συγκινήθηκα πολύ, την άλλη βδομάδα βγαίνει και το video clip μου», ανέφερε αρχικά.

Τι θα δούμε στη σκηνή των βραβείων Mad;

«Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά θα είμαστε μαζί με τη Στεφανία και έχουμε κάνει ένα ωραίο mash up από τη Eurovision», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

«Προχθές ήρθε ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου, και φέτος στα βραβεία θα είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά μου θα με δουν στη σκηνή live. Θα καταλάβουν ότι είμαι cool. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πολλά πράγματα. Θέλω να δω τα πρόσωπά τους όταν θα τραγουδάω. Η κόρη μου τραγουδάει καλά, αλλά ντρέπεται, μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν τη «σπρώχνω» αν δε θέλει. Ο γιος μου παίζει πιάνο είναι πολύ καλός», πρόσθεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved