Αθηνά Παντελίδου: H συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της, Σταύρο, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα
Showbiz

Αθηνά Παντελίδου: H συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της, Σταύρο, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του πατέρα επανήλθε στα social media η Αθηνά Παντελίδου.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη έχασε τον σύζυγό της τον περασμένο Μάρτιο και με αφορμή τη σημερινή γιορτή του πατέρα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της.

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του συζύγου της, Σταύρου και στη λεζάντα έγραψε μεταξύ άλλων πόσο καλός πατέρας υπήρξε.

«Γιατί ήσουν και είσαι ο καλύτερος μπαμπάς. Θα σε αγαπώ και θα σε θαυμάζω πάντα για όλα αυτά που κατάφερες (γιατί πράγματι ήταν ακατόρθωτα)για να μην λείψει τίποτε από τα παιδιά μας .Μου λείπεις κάθε στιγμή», έγραψε η Αθηνά Παντελίδου», έγραψε η Αθηνά Παντελίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου:

https://www.instagram.com/p/Ctoa7Ivozr8/

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απώλεια του συζύγου της

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Σταύρος, σε ηλικία 66 ετών τον περασμένο Μάρτιο.

Η κηδεία τελέστηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, όπου έχει ταφεί και ο Παντελής. Όσοι ήξεραν καλά τον Σταύρο Παντελίδη τονίζουν ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, σεμνός και ταπεινός, ενώ ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του Παντελή, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στις 18 Φεβρουάριου 2016.

Η σύζυγός του, Αθηνά Παντελίδη είχε δηλώσει: «Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον Σταύρο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved