Ορφέας Αυγουστίδης: Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο του για τη Γιορτή του Πατέρα
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο του για τη Γιορτή του Πατέρα

Χτες Κυριακή 18/06 ήταν η Γιορτή του Πατέρα ή Ημέρα του Πατέρα όπως συνηθίζουμε να λέμε και αρκετοί celebrities μοιράστηκαν πλούσιο υλικό από στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. O Ορφέας Αυγουστίδης μας χάρισε μία ιδιαίτερη φωτογραφία για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Τα social media γέμισαν με ευχές και φωτογραφίες. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έσπευσαν να μοιραστούν ευχές με τους διαδικτυακούς τους φίλους και ο Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος έγινε για πρώτη φορά Πατέρας τον Απρίλιο του 2021.

Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» από τον Σασμό έχει μια σχέση λατρείας με τον γιο του, Αχιλλέα - Κωνσταντίνο που αποτελεί καρπό του έρωτα του με την σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.

Ο τρυφερός μπαμπάς, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

1676672519408-418672387-avgoustidis-krassa-(1).jpg

O Ορφέας Αυγουστίδης με τον γιο του και την σύζυγό του!

Ο ίδιος φωτογραφήθηκε κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό, Αχιλλέα Κωνσταντίνο. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τις σκιές του αγαπημένου πρωταγωνιστή της σειράς «Σασμός» και του γιου του.

«Όπως λέει και ένας φίλος, η ημέρα του Robin σήμερα! Χρόνια πολλά μπαμπάδες! Στο χέρι μας είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από sidekicks!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ίδιος.

Η ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CtpH5h8rxKH/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved