Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη εμφάνιση στο θέατρο και οι επώνυμοι που παρακολουθήσαν την παράσταση
NDP photo agency
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη εμφάνιση στο θέατρο και οι επώνυμοι που παρακολουθήσαν την παράσταση

Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο με τη «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε δυναμική επιστροφή μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του στο πλαίσιο του #metoo και δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης στο Βεάκειο θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους, ανάμεσά τους είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο με την σύντροφό του, τον αδερφό του Γιώργου Κιμούλη, Κώστα, την Ηρώ, την Όλγα Πολίτου, τη Βάσια Παναγοπούλου, τη Μαρία Ιωαννίδου και πολλούς ακόμη.

parastasikimouli-(4).jpg

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους – εκτός από τον ίδιο – βρίσκονται ταλαντούχοι καλλιτέχνες, όπως οι Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρο Καραγιάννη, Χρήστο Μουστάκα, Άρη Τρουπάκη, Γιώργο Ζιόβα, Κώστα Κοράκη, Τζώρτζη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Τσουρουνάκη.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η “Δωδέκατη Νύχτα” είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία ανεκπλήρωτου έρωτα. Δύο δίδυμα αδέλφια κατορθώνουν να επιβιώσουν μετά από ένα ναυάγιο, αναγκάζονται να ζήσουν στην ίδια παράξενη χώρα, χωρίς να ξέρει ο ένας αν η άλλη είναι ζωντανή. Οι διαρκείς παρεξηγήσεις, λόγω της απόλυτης ομοιότητας των δύο αδελφών, καθιστούν το διασκεδαστικό αυτό έργο ως μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του Σαίξπηρ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved