Λάμπης Λιβιεράτος για Άννα Βίσση: «Ήταν θυελλώδης η σχέση μας, είχα θέματα και με τον Νίκο Καρβέλα»
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος για Άννα Βίσση: «Ήταν θυελλώδης η σχέση μας, είχα θέματα και με τον Νίκο Καρβέλα»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Βίσση και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνη την περίοδο σε σχέση με τον Νίκο Καρβέλα.

«Έπαιζα μουσική από την εφηβεία μου, πήγαινα σχολείο ακόμα. Μετά σπούδασα στη δραματική σχολή κι έγινα ηθοποιός. Καθημερινά αναρωτιέμαι αν μου ταιριάζει ο χώρος της μουσικής. Όσο μεγαλώνω, θέλω να αράζω», είπε αρχικά ο Λάμπης Λιβιεράτος καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Παρασκευής.

livieratos.jpg

Αναφερόμενος στη σχέση του με την Άννα Βίσση και όσα είχαν γραφτεί τότε, ο Λάμπης Λιβιεράτος τόνισε: «Δεν ήταν σχέση συμφέροντος. Αν ήταν, σαφώς θα είχα πολύ περισσότερο εκμεταλλευτεί αυτή τη σχέση. Ήταν θυελλώδης αυτή η σχέση, περάσαμε από 40 κύματα τότε, γιατί είχα θέματα και με τον Νίκο Καρβέλα.

vissi-karvelas.jpg

Η σχέση του Νίκου με την Άννα είναι καρμική, είναι πάνω από το ερωτικό. Και κάποια στιγμή ο Νίκος κατάλαβε ότι εγώ δεν θέλω να τους χωρίσω καλλιτεχνικά, γιατί τους θαύμαζα μαζί. Και ότι εγώ αγαπάω την Άννα και δεν είμαι δίπλα της για να εκμεταλλευτώ καταστάσεις».

Σημειώνεται ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζονται να μας «μαγέψουν» ξανά επί σκηνής. Ο Νίκος Καρβέλας θα είναι special guest στις δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες με τις οποίες η Άννα Βίσση θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, στις 10 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη (θέατρο Γης) και στις 12 Ιουλίου στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved