Ηρώ Λεχουρίτη: Ο γιος της πάει στον Βόρειο Πόλο! - «Θα ξανακοιμηθώ σε δέκα μέρες»
Showbiz

Ηρώ Λεχουρίτη: Ο γιος της πάει στον Βόρειο Πόλο! - «Θα ξανακοιμηθώ σε δέκα μέρες»

Το πιο ξεχωριστό ταξίδι που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, παρέα με πολικές αρκούδες, επέλεξε να κάνει ο γιος της τραγουδίστριας Ηρούς Λεχουρίτη εκπλήσσοντάς μας όλους με την όμορφη ανάρτηση της μητέρας του.

Η ίδια η Ηρώ Λεχουρίτη αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στο facebook ότι ο γιος της και η κολλητή της φίλη, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Svalbard, ένα νησί δίπλα στον Βόρειο Πόλο προκειμένου να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες.

Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα, η Ηρώ δεν έκρυψε την αγωνία της τονίζοντας παράλληλα πως είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ο γιος της θα ζήσει μια τόσο ξεχωριστή και ανεπανάληπτη εμπειρία!

iro_lechouriti_347437137_978093270031099_2686409052051676920_n.webp

«Ο γιος μου @lexouritis και η κολλητή μου Ειρηνη @epapadim73 Irene Pap στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί.. Φεύγουν για το Svalbard, νησί δίπλα στον Βόρειο Πόλο που ανήκει στο βασίλειο της Νορβηγίας. Θα πάνε να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες… Δεν χρειάζεται να σας πω ότι θα ξανάκοιμηθώ σε δέκα μέρες περίπου καθώς δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μέχρι να επιστρέψουν σε κατοικημένη περιοχή… Αλλά !!!! είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ζει αυτήν την εμπειρία» έγραψε στην ανάρτησή της η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ο γιος της Ηρώς Λεχουρίτη, ο Γιώργος, είναι πλέον 20 ετών και σπουδάζει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την τραγουδίστρια συχνά να δείχνει την αδυναμία που έχει στον πιο αγαπημένο άνθρωπο της ζωής της.

«Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα θέλω να κάνω παιδί. Στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις την ιδανική σχέση για να προχωρήσεις… Σήμερα που ο γιος μου είναι 19,5 ετών, νομίζω αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι αυτό που ήθελα να είναι. Ήταν δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Ήταν απόφαση ζωής. Δεν με ενόχλησε τίποτα, ούτε τι θα πει ο κόσμος… Οι κοινωνίες προχωράνε και είναι αποδεδειγμένο αυτό», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Ηρώ Λεχουρίτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved