Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απώλεια του συζύγου της και η περιπέτεια υγείας της
Showbiz

Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απώλεια του συζύγου της και η περιπέτεια υγείας της

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο. 

Η Νόρα Βαλσάμη από τη θλίψη της για τον χαμό του ούτε στο νεκροταφείο δεν κατάφερε να βρεθεί. Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την απώλεια, η αγαπημένη ηθοποιός κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και η συγκίνησή της είναι μεγάλη.

valsami-(5).jpg

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος» είπε η Νόρα Βαλσάμη στο Secret φανερά συγκινημένη.

Η ίδια η ηθοποιός αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την έχει καθηλώσει για λίγο, στο κρεβάτι. Όπως αποκάλυψε και εκείνη: «Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Η τηλεόραση πάντως, δεν δείχνει την αφορά πλέον για μία ενδεχόμενη επιστροφή της στο μέλλον καθώς η Νόρα Βαλσάμη λέει: «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες».

Η ηθοποιός και ο γνωστός σκηνοθέτης, για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, είχαν γνωριστεί το 1966 σε ταινία της Φίνος Φιλμ και από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ. Εκείνος ήταν 30 και εκείνη μόλις 20 και θεωρούνταν εκείνη την εποχή ανερχόμενη στάρλετ, όπως και έγινε στην πορεία για να καθιερωθεί στη συνέχεια ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο έρωτας αυτός επισφραγίστηκε το 1973 ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η Νόρα Βαλσάμη σ' αυτή τη ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved