Η Φωτεινή Αθερίδου ζει την απόλυτη ευτυχία - Οι πρώτες διακοπές με τους δυο γιους της
Showbiz

Η Φωτεινή Αθερίδου ζει την απόλυτη ευτυχία - Οι πρώτες διακοπές με τους δυο γιους της

Η Φωτεινή Αθερίδου βιώνει μοναδικές οικογενειακές στιγμές μετά τον ερχομό και του δεύτερου γιου της.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη ξεκίνησε τις πρώτες διακοπές με τους δύο γιους της και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να θυμίσουμε πως η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον περασμένο Μάρτιο και σε κάθε τους ανάρτηση εκφράζουν τα συναισθήματα τους για αυτό.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία.

atheridou2

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας επέλεξαν για τις πρώτες διακοπές τους την Αίγινα. Το απόγευμα του Σαββάτου 29/7 η Φωτεινή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να ποζάρει αγκαλιά με τα αγγελούδια της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τα παιδιά της:

https://www.instagram.com/p/CvSiGdXtOTL/

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ως εκ τούτου ο Θοδωρής Αθερίδης έγινε για δεύτερη φορά παππούς.

«Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης λίγες ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου εγγονού του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved