Στιγμές τρόμου με σκάφος για τη Εκμεκτσίογλου: «Ήταν τέτοια η τρικυμία, που χάσαμε τα σωσίβια»
Showbiz

Στιγμές τρόμου με σκάφος για τη Εκμεκτσίογλου: «Ήταν τέτοια η τρικυμία, που χάσαμε τα σωσίβια»

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου σε μία συνέντευξη-ποταμό, μιλάει για τις μεγάλες περιπέτειες που βίωσε και οι οποίες την τρομοκράτησαν ιδιαίτερα.

Όμως, όχι μόνο κατάφερε να βγει αλώβητη από αυτές αλλά νιώθει και πιο δυνατή μετά από όλα αυτά. Γιατί όπως λέει, «Η ζωή μοιάζει με μια διαδρομή ποδηλάτου, που ακόμα και όταν πέφτεις οφείλεις να σηκώνεσαι»…

ekmektsioglou-(4).jpg

G.: Δεν φοβήθηκες ποτέ, τίποτα;

Μ.Ε.: Φοβάμαι μόνο τη δύναμη της φύσης, το να είμαι λ χ. με το καΐκι μέσα στη θάλασσα σε μεγάλη φουρτούνα.

G.: Σου έχει συμβεί;

Μ.Ε.: Βεβαίως. Έχω βιώσει τρεις μεγάλες περιπέτειες. Στην πρώτη, ταξίδευα με ένα ιδιωτικό σκάφος από Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν τέτοια η τρικυμία, που χάσαμε τα σωσίβια, έφυγαν οι πόρτες από τη γέφυρα. Μου συνέβη δύο ακόμη φορές ταξιδεύοντας από Φετιγιέ στο Σαρμ Ελ Σέιχ, και αντίστοιχα από το Φετιγιέ στη Σαντορίνη. Την τελευταία φορά είχα τρομοκρατηθεί, γιατί βρίσκονταν και τα τρία παιδιά μου στο σκάφος.

ekmektsioglou-(2).jpg

G.: Έχεις έρθει αντιμέτωπη με σοκαριστικές τραγωδίες. Τι σε δίδαξαν;

Μ.Ε.: Διέκρινα τη δύναμη και την αντοχή μου. Ξέρεις, τη δύναμή μας την ανακαλύπτουμε μόνο όταν κάτι σοκαριστικό συμβαίνει στη ζωή μας. Εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να μη φοβηθούμε. Όταν ήμασταν παιδιά και πέφταμε από το ποδήλατο ανεβαίναμε ξανά, με ματωμένα γόνατα, και συνεχίζαμε να κάνουμε πεντάλ. Η ζωή μοιάζει με μια διαδρομή ποδηλάτου, που ακόμα και όταν πέφτεις οφείλεις να σηκώνεσαι.

Πηγή: Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved