Μαρία Μενούνος: Η κόρη της, Αθηνά έγινε 40 ημερών – Όλοι μαζί στην εκκλησία για να «πάρουν την ευχή»
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Η κόρη της, Αθηνά έγινε 40 ημερών – Όλοι μαζί στην εκκλησία για να «πάρουν την ευχή»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Μενούνος καθώς έζησε τις πρώτες 40 ημέρες της ζωής της ως μητέρα και τα συναισθήματα της δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Η παρουσιάστρια μετά από δέκα χρόνια προσπάθειες κατάφερε μαζί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο να για ολοκληρώσει την ευτυχία τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Η μικρή που θα πάρει το όνομα Αθηνά έγινε 40 ημερών και η Μαρία Μενούνος μαζί με την οικογένειά της την πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του ιερέα.

menounos-(1).jpg

«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!» έγραψε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvcsEd5LauD/

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσά της, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στην Ελλάδα για μίνι διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Keven και τον πατέρα της καθώς ήθελε να είναι πίσω στην Αμερική για τη στιγμή που αποφάσιζε η μικρούλα να έρθει στον κόσμο.

Η Μαρία πέρασε ιδιαίτερα δύσκολα το προηγούμενο διάστημα όταν χρειάστηκε για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του καρκίνου. Όπως είχε αποκαλύψει, ένας όγκος είχε εμφανιστεί στο πάγκρεας και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Όλα πήγαν κατ' ευχή και παρ' όλο που πέρασε αρκετά δύσκολα μετά το χειρουργείο, άρχισε να βλέπει ξανά τη ζωή με αισιοδοξία και έτσι αποφάσισε και να γίνει μητέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved