Αφροδίτη Λιάντου: Το φιλί στον Σκουρλέτη,οι ευχές για τα γενέθλιά του και το σ' αγαπώ του Αλέξανδρου
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: Το φιλί στον Σκουρλέτη,οι ευχές για τα γενέθλιά του και το σ' αγαπώ του Αλέξανδρου

 

Η Αφροδίτη Λιάντου ανήμερα των γενεθλίων του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Σκουρλέτη δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους και του ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά».

Η Αφροδίτη Λιάντου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται να φιλιούνται μέσα σε ένα ποτάμι και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει! Σ’αγαπάω».

Ο σύντροφός της και ηθοποιός απάντησε αμέσως στο Instagram: «Σ’ αγαπάω και σε ευχαριστώ για όλα» και τα like έπεσαν βροχή, ενώ δεν ήταν και λίγες οι ευχές των φίλων τους για τα γενέθλιά του.

alexandros_skourletis_341380409_229746913068095_6753633835608922569_n.webp

Πρόσφατα ο Αλέξανδρος είχε πει για την σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, πως δεν βγήκαν με την… ντουντούκα να βροντοφωνάξουν τον δεσμό τους, αλλά από την άλλη δεν τους ενοχλούν τα δημοσιεύματα.

«Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η «ηρεμία» μου». Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία».

«Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη», αποκάλυψε.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός, τις ευχές και το σ' αγαπώ του Αλέξανδρου στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved