Αποστολία Ζώη: Ποζάρει με μπικίνι και «κόβει την ανάσα»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Ποζάρει με μπικίνι και «κόβει την ανάσα»

Διακοπές κάνει αυτή την περίοδο και η Αποστολία Ζώη η οποία με την τελευταία της ανάρτηση, κόβει πραγματικά την ανάσα.

Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά φωτογραφιών από την απόδρασή της στην παραλία.

Η Αποστολία Ζώη απολαμβάνει τις βουτιές της και έφερε ένα ακόμη κύμα καύσωνα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της και το κοινό της την ακολουθεί πιστά σε κάθε της post.

ZOI

Αποστολία Ζώη

Αυτή τη φορά, η Αποστολία Ζώη ανέβασε φωτογραφίες με μπικίνι. Φορώντας ένα κίτρινο μαγιό με σχέδια και μωβ κορδόνια, πόζαρε καθισμένη στα βράχια, κάνοντας ηλιοθεραπεία. Η τραγουδίστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με τη λεζάντα: «Αλμυρή.. ⭐️».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αποστολία Ζώη:

https://www.instagram.com/p/Cvh9cdHsO6c/

Η Αποστολία Ζώη μας έχει συγκλονίσει κατά καιρούς μιλώντας για τις απώλειες των γονιών της από καρκίνο.

«Ο θάνατος των γονιών μου με σάρωσε. Ψυχικά με διέλυσε! Είναι ένα τραύμα το οποίο δεν ξεπερνιέται, τοποθετείται. Όμως, θέλω να κοιτάζω μπροστά. Τους αισθάνομαι πάντα δίπλα μου. το ότι το εξωτερίκευσα ήταν λυτρωτικό για εμένα. Θέλω να το αφήσω πίσω μου και να το δουλέψω μόνη μου και να πάω παρακάτω», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια μάλιστα εξομολογήθηκε στην ίδια συνέντευξη ότι της λείπουν πάρα πολύ, ενώ τους αποκάλεσε γονείς-πρότυπο, καθώς τη μεγάλωσαν όμορφα με τις αδερφές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved