Ελένη Μενεγάκη: Είναι ενεργή στο instagram και την «πρόδωσε» η πεθερά της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Είναι ενεργή στο instagram και την «πρόδωσε» η πεθερά της

Ποιος είπε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ενεργή στα social media; Είναι και μάλιστα την «πρόδωσε»  η πεθερά της, η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου!

Η παρουσιάστρια μπορεί μετά το τέλος της εκπομπής, Ελένη στο MEGA να μην πόσταρε ούτε μία φωτογραφία προς το παρόν από τις διακοπές της, όμως καθημερινά μπαίνει στο Instagram και ότι της αρέσει πατάει like, όπως οι υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα.

Η Λιλίκα Μαντζίκα δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από το βυθό της θάλασσας και η νύφη της κάθε φορά ενθουσιάζεται και… της πατά like!

elenimenegaki_290273720_1108553819728557_9205614037378499764_n.jpg

Έτσι και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε με δύο φωτογραφίες της Λιλίκας και της πάτησε like δείχνοντάς μας ότι δεν έχει σταματήσει να μπαίνει στο Instagram μιας και είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η σχέση της παρουσιάστριας με την πεθερά της και μαμά του Μάκη Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της. H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της κυρίας Λιλίκας στο instagram της.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες και τις φωτογραφίζει... και η παρουσιάστρια ξετρελαίνεται με τις λήψεις της.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια φανέρωσε ότι μπαίνει καθημερινά στο Instagram και για του λόγου το αληθές, δες και τις παρακάτω φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved