Βασίλης Καϊλας: Δείτε πως είναι σήμερα το «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου
Showbiz

Βασίλης Καϊλας: Δείτε πως είναι σήμερα το «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου

Τον Βασίλη Καϊλα συνάντησε σήμερα η Ναταλί Κάκκαβα στο Λαγονήσι και μας χάρισε μία ακόμη υπέροχη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Βασίλης Καΐλας έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σήμερα ζει μόνιμα στο Λαγονήσι. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, με την ταινία, “Το τελευταίο ψέμα“. Τότε ο Βασίλης ήταν 4 χρονών. Κι ενώ ήταν πολύ μικρός σε ηλικία, εν τούτοις αποκαλύφθηκε το ταλέντο του στον κινηματογράφο.

«Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, το 1957, είχα την τύχη να μένω με τους γονείς μου στην ίδια πολυκατοικία με την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν. Μια μέρα, καθώς έπαιζα στην είσοδο της πολυκατοικίας, άνοιξα την πόρτα για να μπει ένας κύριος», είχε πει ο Βασίλης Καϊλας για το ξεκίνημά του.

Δείτε απόσπασμα από ταινία που συμμετείχε ο Βασίλης Καϊλας!

Η Ναταλί Κάκκαβα συνάντησε τον Βασίλη Καϊλα στο Λαγονήσι και μάλιστα μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους:

Στη λεζάντα έγραψε τα εξής:
«Με το θρυλικό παιδί θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου Βασίλη Καίλα… Πρωταγωνίστησε συνολικά σε 117 ταινίες…Τον ρώτησα πως ασχολήθηκε αρχικά με τον κινηματογράφο… Μου απάντησε πως σε ηλικία 4 ετών έμενε στην ίδια πολυκατοικία στην Πλάκα με τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη…

Έτσι τον ανακάλυψε πρώτη φορά ο Μιχάλης Κακογιάννης και αργότερα ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα… Αμοιβόταν πολύ καλά για κάθε ταινία τότε… Περιζήτητος για το χαρακτηριστικό του βλέμμα και την ευαισθησία που έβγαζε στους ρόλους που ενσάρκωνε ως παιδί… Τα χρήματα που έβγαλε, τα επένδυσε στο θέατρο και τα έχασε… Όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε.

Δεν δίνει συνεντεύξεις, παρόλο που το τηλέφωνό του χτυπά σχεδόν καθημερινά γι αυτό… Ζει μόνιμα στο Λαγονήσι και η μεγάλη του αγάπη είναι πλέον τα εγγόνια του… Ένας υπέροχος άνθρωπος…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα για τον Βασίλη Καϊλα.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Βασίλης Καϊλας.

kakkava

Βασίλης Καϊλας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved