Συνατσάκη: Ο Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα με την κόρη της & η ευχή που έκανε κομμάτια και την πέταξε
Showbiz

Συνατσάκη: Ο Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα με την κόρη της & η ευχή που έκανε κομμάτια και την πέταξε

Στην Αθήνα περνά τον φετινό Δεκαπενταύγουστο η Μαίρη Συνατσάκη παρέα με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

«Φέτος έχει μπαλκονάδα», γράφει ανάμεσα σε άλλα η Μαίρη και δημοσιεύει μια σειρά από μηνύματα που έλαβε από μια κυρία και τα οποία, όπως η ίδια εξομολογήθηκε τα βάζει σε ένα χαρτάκι, τα κόβει κομμάτια και τα πετάει από το μπαλκόνι της.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά η Μαίρη Συνατσάκη, όπως η ίδια γράφει, αλλάζει και εύχεται αγάπη και αποδοχή χαρακτηρίζοντας τη ζωή «ένα θαύμα».

mairiboo_367976721_1304387493514101_4197557469797959545_n.jpg

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα.

Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα 🤍».

Δες την ανάρτησή της και τις νέες φωτογραφίες της όμορφης κόρης της.

https://www.instagram.com/p/Cv-ULhkLBB9/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved