Οι δύσκολες ώρες του Ντάνου, ο πόνος για τον 11χρονο γιο του Σταμούλη και οι συγκινητικές αναρτήσεις
Showbiz

Οι δύσκολες ώρες του Ντάνου, ο πόνος για τον 11χρονο γιο του Σταμούλη και οι συγκινητικές αναρτήσεις

Δεν είναι μόνο οι διακοπές και οι χαρούμενες στιγμές που απασχολούν αυτές τις ημέρες, καθώς υπήρξαν και θέματα που μας βύθισαν στη θλίψη.

Την εβδομάδα που μας πέρασε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα ήταν ο άδικος χαμός του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη και η συγκίνηση όλων μας.
Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή αναδείξατε την πεντάδα θεμάτων που διαβάσατε περισσότερο.

Ας τα δούμε ένα προς ένα

Ανείπωτη τραγωδία για τον Οδυσσέα Σταμούλη, του οποίου ο 11χρονος γιος πνίγηκε. Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Δημήτρης Καρύδης μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes και ανέφερε τα λόγια της μάνας όταν χάθηκε το παιδί της προκειμένου να το βρουν
Αμέσως μετά ένα ακόμη δυσάρεστο θέμα.

fb015f29-1675200680671-243768886-8712_ODISEAS_STAMOYLIS_FOTINI_NTEMIRI_ANETA_PAPATHANASIOY_2712017.webp

Δύσκολες ώρες βίωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού πολύ δικός του άνθρωπος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είχε ανάγκη από αίμα. Το γνωστοποίησε ο ίδιος καθώς έκανε έκκληση μέσα από μία ανάρτησή του στο instagram, ζητώντας, όποιος μπορεί να δώσει αίμα προκειμένου να χορηγηθεί στον ασθενή, στο πλευρό του οποίου στέκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος έχει αποδείξει -και συνεχίζει να το κάνει- τις κοινωνικές ευαισθησίες του

3138fc28-IMG_0744.webp

Τρίτο θέμα το εμετικό σχόλιο που δέχτηκε η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα, Ηλέκτρα Αστέρη στο Instagram και αποστόμωσε την/τον follower!
H όμορφη μανούλα και παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Traveller, ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία και φορώντας το μαγιό της έκανε μια κίνηση, η οποία θεωρήθηκε από κάποια πως πρέπει να γίνεται μόνο από… μοντέλα!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1882023-113041-pm.jpg

Δες εδώ πώς απάντησε

Η είδηση του πνιγμού του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανάμεσά τους και το ζεύγος Φωκά.
Μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός το οποίο μάλιστα τον οδήγησε και στην εντατική, ο Σπύρος Φωκάς κατάφερε να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη γεμίζοντας με χαμόγελα τους οικείους του. Χαμόγελα που πάγωσαν τόσο για τον χαμό της Λιζέτας Νικολάου όσο και για τον πνιγμό του 11χρονου γιου τους Οδυσσέα Σταμούλη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1882023-113038-pm.jpg

Τέλος, το ενδιαφέρον σας τράβηξε ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ από τη Μύκονο.
Το νησί των Ανέμων για ακόμα ένα καλοκαίρι έχει γίνει αγαπημένο spot των απανταχού celebs που τα πρωινά απολαμβάνουν τις βουτιές τους στις υπέροχες παραλίες της Μυκόνου και τα βράδια ξεσαλώνουν στα hot στέκια μέχρι φυσικά το πρωί!

1d3eef27-vodos-polyxroniadis.webp

Ο φακός του gossip-tv δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται εκεί φυσικά και να απαθανατίζει τους επώνυμους που αυτόν τον καιρό περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved