Μάγισσα:Η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει! Η ηλικία, το ύψος, η καριέρα και η ασθένεια που την ταλαιπώρησε
Showbiz

Μάγισσα:Η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει! Η ηλικία, το ύψος, η καριέρα και η ασθένεια που την ταλαιπώρησε

Μετά από χρόνια η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη νέα και φιλόδοξη παραγωγή του Ant1 «Η μάγισσα».

Την όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό είχαμε να τη δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη από το 2011, όταν υποδύθηκε τη δασκάλα στη Σπιναλόγκα στη σειρά «Το νησί» του Mega. Εκτοτε έκανε κάποια γκεστ περάσματα στην τηλεόραση και πλέον αναμένεται να μας καθηλώσει μέσα από τη νέα της ηρωίδα.

magissa-(8).jpg

Η ηλικία, το ύψος και η καριέρα

Η Κατερίνα Λέχου κατάγεται από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1967 και είναι 56 ετών. Η ηθοποιός συγκαταλέγεται στις πιο ψηλές Ελληνίδες έχοντας ύψος 1,83. «Το ύψος δεν με δυσκόλεψε αν και έχω παίξει με πιο κοντούς από μένα, γι΄αυτό και τακούνια δεν πολυφόρεσα. Όσο για την ομορφιά, αυτή είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Όχι, δεν το κατάλαβα από μικρή γιατί δεν πολυασχολιόμασταν με αυτό στο σπίτι. Ούτε στο θέατρο το κατάλαβα. Το ένοιωσα στη ζωή, στον δρόμο. Με κοιτούσαν. Μετά την εφηβεία μου, όπως όλα τα κορίτσια, ήθελα κι εγώ να είμαι κάποια άλλη. Πρέπει να αποδεχτείς τον εαυτό σου για να νοιώσεις όμορφος. Άργησα λίγο, πριν τα τριάντα το ένιωσα», έχει πει.

lexou.jpg

Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης κι έχει στο βιογραφικό δεκάδες ρόλους τόσο τηλεοπτικούς όσο και θεατρικούς.

Μερικές από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές σειρές που έχει συμμετάσχει η Κατερίνα Λέχου είναι οι: “Τζιβαέρι”, “Μια νύχτα σαν κι αυτή”, “Εκείνες κι εγώ”, “Οι άντρες δεν υπάρχουν πια”, “Γάμος με τα όλα του”, “Ευτυχισμένοι μαζί” και “Πέτα τη φριτέζα”. Με μεγάλη επιτυχία έχει συμμετάσχει επίσης και σε κινηματογραφικές ταινίες, μεταξύ των οποίων οι: “Τα σημάδια της νύχτας”, “Το κοχύλι”, “Αυστηρώς κατάλληλο”, “Ακάλυπτος” και “Οξυγόνο”.

Η σχέση και ο γάμος με τον Μάνο Στρατάκη

lexou-(1).jpg

Ο γάμος της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη έγινε το 2014, κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτμο, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη.

«Όταν δεν ξέρεις αν αξίζεις εσύ ο ίδιος, πως θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς με αποδέχτηκε. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά θα το παλεύω μέχρι τελικής πνοής. Στις σχέσεις, θεωρούσα ότι δεν αξίζω μια καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω και στη δουλειά δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Όταν έβλεπα να με καταπατούν σε μια σχέση, έμπαινα στην επόμενη με φόβο.

lexou-(2).jpg

Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος στη ζωή μου, με πέτυχε σε φάση διαύγειας για να μπορέσω να τον δω, γιατί όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης δεν βλέπεις καθαρά. Τα 15 χρόνια με τον Μάνο κύλησαν με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες. Αλλά ποτέ με χωρισμούς. Δε χωρίσαμε με τον Μάνο ποτέ. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα “δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε”», έχει πει η ίδια για τη σχέση τους.

Η ασθένεια που την ταλαιπώρησε

1675190044806-261605415-LEXOU-3.jpg

Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου. Κράτησε πολλά χρόνια κι ήταν η σκολίωση. Από τα έντεκά μου έχω υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στη σπονδυλική μου στήλη κι έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό”. Ως ασθενής ναι ταλαιπωρήθηκα, αλλά η ασθένεια παράλληλα μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες, πήγαινα σχολείο και τα παιδιά με έδειχναν περίεργα. Ευτυχώς, κέρδισα δύο πολύ καλές φίλες. Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι μεν, σε δυναμώνει, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ σκληρό κι εγωκεντρικό ή να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκα μη γίνω τέρας κι από τον φόβο αυτό, έγινα τελικά γατάκι στην συμπεριφορά μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved