Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σύντροφός του γιορτάζει & με μια κουβέντα τα είπε όλα! Η σπάνια φωτό
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σύντροφός του γιορτάζει & με μια κουβέντα τα είπε όλα! Η σπάνια φωτό

Μπορεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης να έχει κάνει σασμό με τη τηλεοπτική του Θοδώρα, όμως στην πραγματική του ζωή, η Άσπα κατέχει τη μια και μοναδική θέση στην καρδιά του.

Η σύντροφος του ηθοποιού έχει σήμερα (1-09) την ονομαστική της εορτή και της ευχήθηκε με μια κουβέντα που τα λέει όλα! «Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε σε μια από τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μέσα από τα social media.

gerontidakis-(5).jpg


Το ζευγάρι έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον ηθοποιό να αποφεύγει στις συνεντεύξεις του να μιλά για το κορίτσι του καθώς ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των επώνυμων που θέλουν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Δες στη gallery τη φωτό που ανέβασε και μερικές ακόμη

Ολα δείχνουν να προχωρούν γρήγορα για τους δύο ερωτευμένους, καθώς η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μιας που ήδη η σχέση τους έφερε τη συγκατοίκηση. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες».

Ο πρωταγωνιστής και η μακιγιέζ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στον χώρο του make up, όπου η Ασπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του Γιώργου τα ειδικά εφέ τραυμάτων. Από την αρχή κατάλαβαν ότι η χημεία που τους έφερε κοντά ήταν πολύ δυνατή κι έτσι συνεχίζουν μαζί και ερωτευμένοι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved